Op Kerstmis is het exact 35 jaar geleden dat Louis Neefs, Vlaanderens meest geliefde zanger, samen met zijn vrouw Liliane om het leven kwam bij een auto-ongeluk op de ring in Lier. Naar aanleiding van deze droeve verjaardag maakte TV Plus een Kerstspecial "Louis Neefs, 35 jaar later". Samen met zijn zus Connie, zijn zoon Ludwig en zanger Bobby Setter halen we in het gezellige decor van restaurant De Repertoire in Herentals herinneringen op, met de nodige muziek natuurlijk.

Kerstspecial Christoff

Samen met de Special rond Louis Neefs zendt TV Plus ook de Kerstshow uit van de populaire zanger Christoff. Christoff nam deze unieke Kerstspecial op in Disneyland Parijs in de aanloop naar de voorstelling van zijn nieuwe CD 'Kerstmis met jou'. Bij het slot van de opnames van de tv-special werd Parijs opgeschrikt door de aanslagen, waardoor de voorstelling van zijn CD in aanwezigheid van zijn fans moest geschrapt worden. Een zware teleurstelling voor veel trouwe fans, die nu met deze uitzending op RTV/TV Plus toch een stukje van de sfeer in Disneyland kunnen proeven.

Louis Neefs, 35 jaar later en de Kerstshow van Christoff, op TV PLUS op Kerstdag vanaf 10 uur tot en met 26/12 om 10 uur